Türk Müziği ve onun giderek kaybolan türü; “Fasıl”ı seviyorsanız sizi, sizin gibi dostlarınızla 3 Mart’tan başlayarak her Perşembe akşamı, “Armada Fasıl Kulübü”nde buluşmaya davet ediyoruz... Yaşayan en eski üstatlardan Hanende Nurettin Çelik yönetimindeki “özgün fasıl” dinletileri, mikrofon ve ses yükseltici kullanılmaksızın icra edilecek...
Nisan’a kadar her Perşembe akşamı farklı bir makamda icra edilecek Hanende Nurettin Çelik yönetimindeki “Armada Fasıl Kulübü” gecelerinde, unutulmakta olan bir kültür yeniden hayat buluyor. Fasıl Kulübü'nün makamlara göre takvimi şöyle:
3 Mart: Hüzzam, 10 Mart: Hicaz, 17 Mart: Nihavent, 24 Mart: Şehnaz, 31 Mart: Uşşak, 7 Nisan: Hicazkâr, 14 Nisan: Karcığar.
Saat 20.00’de başlayacak olan “Armada Fasıl Kulübü”nde müzik dinlenirken çatal, kaşık ve servis gürültüsü olmaması için mezeler Çilingir Tepsileri ile önceden sunulacak. Ana yemek, tatlı ve meyve servisleri müziğe ara verildiğinde yapılacak. “Armada Fasıl Kulübü”nün öncelikli içkisi de 1930’lardan beri aynı kalitede üretilen geleneksel “Kulüp Rakı” olacak. Bu işbirliği ve desteğinden dolayı Mey İçki’ye de çok teşekkür ediyoruz...
-Sayın Dostlarımız, özgün fasıl dinletileri sırasında mikrofon ve herhangi bir ses yükseltici sistem kullanılmadığı için katılımcı sayısını sınırlı tutuyoruz. Bu nedenle rezervasyonlarınızı "vakitlice" yaptırmanızı önemle rica ediyoruz!-
Menü:
Çilingir Tepsilerde:Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Çerkez Tavuğu, Beyaz Peynir, Patlıcan Salatası, Patlıcan Şakşuka, Pancar Turşusu, Tarama, Fasulye Pilaki
Sıcak Mezeler:Ortaya Güveçte Nohutlu İşkembe
Peynirli Muska Böreği, Kabak Mücver
Ana Yemek (seçmeli):Tavuk Külbastı
Kurkutlu Levrek Tava Mayonezli
Meyve- Tatlı: Masalara tatlı ve meyve
İçecek: Limitsiz Kulüp Rakısı ve diğer yerli içkiler, isteyenlere alkolsüz meşrubat
Fiyat: Kişi başı 75.-TL (KDV dâhil)
Nisan’a kadar her Perşembe akşamı farklı bir makamda icra edilecek Hanende Nurettin Çelik yönetimindeki “Armada Fasıl Kulübü” gecelerinde, unutulmakta olan bir kültür yeniden hayat buluyor. Fasıl Kulübü'nün makamlara göre takvimi şöyle:
3 Mart: Hüzzam, 10 Mart: Hicaz, 17 Mart: Nihavent, 24 Mart: Şehnaz, 31 Mart: Uşşak, 7 Nisan: Hicazkâr, 14 Nisan: Karcığar.
Saat 20.00’de başlayacak olan “Armada Fasıl Kulübü”nde müzik dinlenirken çatal, kaşık ve servis gürültüsü olmaması için mezeler Çilingir Tepsileri ile önceden sunulacak. Ana yemek, tatlı ve meyve servisleri müziğe ara verildiğinde yapılacak. “Armada Fasıl Kulübü”nün öncelikli içkisi de 1930’lardan beri aynı kalitede üretilen geleneksel “Kulüp Rakı” olacak. Bu işbirliği ve desteğinden dolayı Mey İçki’ye de çok teşekkür ediyoruz...
-Sayın Dostlarımız, özgün fasıl dinletileri sırasında mikrofon ve herhangi bir ses yükseltici sistem kullanılmadığı için katılımcı sayısını sınırlı tutuyoruz. Bu nedenle rezervasyonlarınızı "vakitlice" yaptırmanızı önemle rica ediyoruz!-
Menü:
Çilingir Tepsilerde:Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Çerkez Tavuğu, Beyaz Peynir, Patlıcan Salatası, Patlıcan Şakşuka, Pancar Turşusu, Tarama, Fasulye Pilaki
Sıcak Mezeler:Ortaya Güveçte Nohutlu İşkembe
Peynirli Muska Böreği, Kabak Mücver
Ana Yemek (seçmeli):Tavuk Külbastı
Kurkutlu Levrek Tava Mayonezli
Meyve- Tatlı: Masalara tatlı ve meyve
İçecek: Limitsiz Kulüp Rakısı ve diğer yerli içkiler, isteyenlere alkolsüz meşrubat
Fiyat: Kişi başı 75.-TL (KDV dâhil)
Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için: Ümit Atasahili - 0212 455 44 72
Irmak Özyurt 0 212 455 44 71 - iozyurt@armadahotel.com.tr
Armada İletişim, Tel: 90 212 455 44 55 / http://www.armadahotel.com.tr/
Irmak Özyurt 0 212 455 44 71 - iozyurt@armadahotel.com.tr
Armada İletişim, Tel: 90 212 455 44 55 / http://www.armadahotel.com.tr/