09 Ocak 2014

Armada'nın İstanbul Aşkı 14 Şubat'ta Da Devam Ediyor, Ya Sizin?

Armada Otel, bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nü, "İstanbul Aşıkları Fotoğraf Yarışması"yla kutluyor. Geleneksel Sevgililer Günü programı olarak da yepyeni bir özel menü ile Terasta romantik akşam yemeği var.




Armada Otel, bu yıl 14 Şubat akşamı için İstanbul Çigan Grubu'nun canlı müziği eşliğinde Teras'ın muhteşem manzarasında romantik bir akşam yemeği programı hazırladı. Öte yandan Armada FaceBook sayfasından ulaşılabilecek bir fotoğraf yarışması ile sevgilisi olan olmayan her İstanbul aşığını, İstanbul'a duyulan sevgiyi yansıtan fotoğraflarıyla katılabilecekleri bir yarışmaya davet ediyor. Yarışmaya sunduğu fotoğraf çok beğenilip, Armada FaceBook ziyaretçilerinden en çok "like" alan ilk beş kişiye Armada Sultanahmet ve Armada Pera'da Çift Kişilik Odada Konaklama, Armada Teras'ta Sevgililer Günü Yemeği ve ertesi gün kahvaltısı dahil Sevgililer Günü Paketi ve kardeş kuruluşlar Giritli İstanbul ile Karışmasen Lokantalarında Akşam Yemeği armağan edilecek. Armada Teras'ta saat 20.00'de başlayacak Sevgililer Günü Özel Programı'nın fiyatı kişi başı 125 TL. Konaklamak isteyenler için Deniz Manzaralı "Superior" odalar ayrıldı. Çift Kişilik Oda Fiyatı da ertesi gün kahvaltı dahil: 200 TL.

Armada Sevgililer Günü Özel Menüsü:
Karşılamada; "Kir Royale" ikramı.
Başlangıçta; Dana Karpaçyo; Taze Roka ve Parmesan peynirli..
Ev Yapımı; Porçini Mantarlı Ravioli; Trüf aromalı köpük ile..
Ana Yemek; (seçmeli)
Izgara Lokum Bonfile - Taze baharatlarla lezzetlendirilmiş fırında patates ve sebze ile..
Izgara Deniz Mahsullü Sarma, Limonlu Pilav eşliğinde. Balık fileto içinde sarılı İskenderun karidesi..
Çikolatalı Profiterol
Limitsiz Yerli İçki
Çay veya Armada Likörü eşliğinde Türk Kahvesi

Menüye alternatif olarak, isteyenler Armada'nın geleneksel Çilingir Menüsü'nü de alabilecekler. Çilingir Tepsisinde; Soğuk Mezeler, Ara Sıcaklar, Ana Yemek Hünkar Beğendi ve Karışık Türk Tatlıları Limitsiz Yerli İçki ile ikram edilebilecek.

Ayrıntılı Bilgi, Rezervasyon ve İletişim için;
Armada Satış Ekibi
0212 455 44 71-72 Nazlı Altuğ naltug@armadahotel.com.tr

FaceBook Yarışması ve Kampanya için;
0212 455 44 81 Ecem Onay  takip@armadahotel.com.tr