29 Kasım 2013

Bereketli bir yılın sonunda, hareketli bir yılsonu şirket yemeği hayal ediyorsanız…

Çalışanlarınızın bütün bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atması ve 2014’e taze bir başlangıç yapması için yılsonu şirket yemeğinizi unutulmaz bir geceye dönüştürmeye ne dersiniz?

Şirketinize özel bu gecede sizleri Armada Mutfağı’nın geleneksel lezzetleri ve sürprizlerle dolu bir eğlence programı bekliyor. Gecenin ritmi, Çigan müziğinin romantik melodileri, dansöz Firuze Sultan ve Fasl-ı Sultanahmet orkestrasının fasıl ve cümbüş programı ile giderek artacak. Şimdi, Armada’da hareketli bir yılsonu şirket yemeği ile 2013’ü coşkuyla uğurlama ve moralleri tazeleme zamanı…

PROGRAM

20:00 – 20:45 : Enstrümantal Nostaljik Türk ve Çigan Müziği
21:00 – 22:00 : Fasıl
22:00 – 22:30 : Dansöz Firuze Sultan
22:30 – 23:30 : Cümbüş

MENÜ

Armada Soğuk Mezeleri
Zeytinyağlı Sarma, Çerkez Tavuğu, Fasulye Pilaki, Tarama, Pancar, Beyaz Peynir,
Yoğurtlu Semizotu, Rus Salatası, Pazı Salatası, Patlıcan Salatası
Ara Sıcaklar
Pazılı Yaprak Dolma, Kalamar Tava, Filibe Köfte, Mücver, Peynirli ve Ispanaklı
Muska Böreği
Ana Yemek
Portakallı Hindi İç Pilavı
Türk Tatlıları
Mevsim Meyveleri
Limitsiz Yerli İçki

Fiyat: 125 TL Kişi Başı
Minimum 150 kişi için geçerlidir.

İletişim & Rezervasyon
Irmak Özyurt | 0212 455 44 71 | iozyurt@armadahotel.com.tr