13 Ekim 2013

Armada Pera Otel Açılışı ve Basındaki Yorumları...

Pera'daki kardeşimiz; tarihi Parma Apartmanı'ndaki Armada Pera Otel, 9 Ekim 2013, Çarşamba akşamı, Mario ve Benedetta Parma'nın ve Armada dostlarının katılımıyla resmi açılışını yaptı...
Armada Pera'nın "PeraMore" blogunda Açılış davetinden izlenimler ve konunun basındaki yansımaları var...

Hürriyet, 13 Ekim Pazar, Kanat Atkaya:
"Parma Apartmanı'nın Sevinçli Hikayesi"
"Arkadaşımız Zeynep Bilgehan’ın “Parma Apartmanı’nın hüzünlü hikâyesi” başlıklı haberini okuduktan sonra, “Yanlış...” dedim. Bilgehan’ın haberinde bir yanlış yoktu, aman ha! Yanlış olan başlıktaki vurgudur olsa olsa; bana kalsa “Parma Apartmanı’nın mutlu sonu” başlığını daha uygun bulabilirdim...

(Yazının devamı için şu bağlantıyı  lütfen tıklayınız!)

Bu da Hürriyet Cumartesi ekinde Zeynep Bilgehan'ın Mario Parma ve Kasım Zoto ile Parma Apartmanı ve Armada Pera hakkında yaptığı söyleşi:

"Parma Apartmanının Hüzünlü Hikayesi"
"...Beyoğlu’ndaki tarihi Parma Apartmanı, bir yıllık bir restorasyonun ardından otele dönüştürüldü. Geçen hafta açılan otelin ilk konuğuysa binanın eski sahibi, çocukluğunu burada geçirmiş Mario Parma’ydı. Parma, artık ‘süit’ olan büyükannesinin eski odasında, binanın hikâyesini gözleri dolarak anlattı..."

(Yazının devamı için şu bağlantıyı lütfen tıklayınız!)




Bunlar da Turizm Basınından Açılış'a katılan dostların yorumları ve çeşitli görüntüler:

9 Ekim 2013 Açılışının Turizm Basınındaki Yansımaları
(Hepsi birbirinden sıcak ve içten yorumlar ve ilginç fotoğrafları bir arada görmek için lütfen Armada Pera Otel'in "PeraMORE" blogunu tıklayınız!)




Resim: Benedetta Parma ve Mario Parma (ortada), Mehmet Pir ve Kasım Zoto konuklarla birlikte...