13 Nisan 2007

İkinci Küçük Oteller Şenliği Bu Pazar!

İkinci “Küçük Oteller Şenliği”, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Armada Otel ev sahipliğinde yapılıyor. Aynı gün Sevan ve Müjde Nişanyan'ın 1998'den bu yana her yıl yenileyerek hazırladığı “Küçük Oteller Kitabı”nın onuncu versiyonu; “Küçük Oteller Kitabı 2007” de katılımcılara ve basına tanıtılıyor.

Türkiye'nin her bölgesinden 203 küçük otele yer veren kitabın yeni basımında, eski basımlarda bulunmayan 30 yeni otel var. Bunların büyük çoğunluğu da bu Şenlik’te yer alıyor. Sevan Nişanyan, kitaba ilişkin olarak "Küçük, sıradışı, kişiliği olan tatil mekânlarını keşfetmek için on yıldan beri seferber olduklarını" belirtiyor.
TARİH: 15 Nisan 2007, Pazar
SAAT: 11.00’den 16.00’ya kadar...
PROGRAM: Tanıtım, sohbet, bilgilenme ve
"Pazar Keyfi": Armada Teras’ta çay, kahve, Ahırkapı Şerbeti,
börek, kaşarlı simit, Armada poğaçaları.
KATILIMCILAR: Nişanyan’ların “Küçük Oteller Kitabı”nda yer alanlardan 30 dolayında küçük otel (*). Bu otellerin müdavimleri. Bu oteller hakkında bilgi edinmek isteyenler ve Basın.

(*) Şenliğe Katılacak Oteller:

Sarıkonak Oteli (Sultanahmet), Hotel Daphnis (Fener), Celal Sultan Hotel (Sultanahmet), Taş Hotel (Alaçatı – Çeşme), Thuya Ekoçiftlik (Mecidiye – Armutlu), Rüya Hotel (Gürece –Bodrum), Zelis Çiftligi (Sapanca), Ararat Hotel (Sultanahmet), Erguvanlı Ev (Yeşilyurt – Kazdağı), Kar's Hotel (Kars), Kum Hotel (Çesme), Hadrianus Hotel (Antalya), Village Park (Ishaklı –Istanbul), Villa Florya (Kumlubuk – Marmaris), Dikencik Evleri (Fethiye), Çeşmeli Konak (Altınoluk), Ata'nın Yeri (Karaburun), Akdeniz Bahçesi ( Çıralı – Olympos), Yonca Lodge (Fethiye), Chaleten Butik Otel (Yalova), Pastoral Vadi ( Fethiye), Kaikias Hotel (Bozcaada), Golden Key Otelleri (Bodrum – Marmaris), Hoyran Wedre (Hoyran – Demre), Eylül Buğusu (Göcek), Villa Carla (Datça), Nişanyan Hotel (Şirince), Akvaryum Pansiyon (Bozcaada) ve Armada Otel...