29 Eylül 2011

Bekârlığa Armada Salon'da Veda Edecek Olan Gelinlerin "Kına Gecesi" Armada’dan Hediye!


Anadolu’da önemli bir yeri olan geleneksel kına geceleri, son yıllarda büyük kentlerde de yaygınlaşmakta, yaşam kültürünün ve düğün organizasyonlarının ayrılmaz bir parçası olmakta! İstanbul’da düzenlenen kına geceleri de birbirinden yaratıcı yaklaşımlarla her geçen gün farklı bir boyut kazanıyor, içerik ve kapsamı giderek zenginleşiyor. İstanbul’un tarihi merkezinde, Sultanahmet Camii, Ayasofya ve Adalar manzarasıyla çevrili Armada Otel, “İstanbul tarzı yaşam”ı canlandırmayı amaçlayan kurum kültürü ve yaratıcı felsefesiyle birbirinden ilginç, birbirinden renkli ve neşeli "Kına Geceleri" düzenleyerek gerek gelinleri gerek konuklarını mutlu ediyor. Kına geceleri, hava durumu ve mevsime göre muhteşem manzaralı Armada Teras’ta ya da kapalı salonlarda yapılabiliyor.

Yaz mevsiminin yavaş yavaş geride bırakıldığı şu günlerde ise Armada, sonbahar ve kış gelinleri için çok güzel bir sürpriz hazırladı!

2012 Nisan ayına kadar bekârlığa Armada Salon’da yapılacak bir düğünle veda edecek olan gelin adaylarının konuk sayısı 50 kişi ve altındaki “Kına Gecesi”ni Armada armağan ediyor.

Armada armağanı kına geceleri, sedirler, hasırlı tabureler, sehpa/sinilerle donatılarak gelinin çevresinde çağdaş bir folklorik ortam yaratılan “Barbaros” ya da “Preveze” salonlarında yer alacak.

Armada’nın armağanı olan kına ikramlarında; Mısır Çarşısı’ndan kuruyemiş çeşitlemeleri, her zamanki vazgeçilmez soğuk lezzetlerinde; kısırı, çerkez tavuğu, patates salatası, zeytinyağlı dolması, yine Armada’ya özel geleneksel ‘’Ahırkapı Şerbeti’’ ve Nohutlu Pilavı var.

Bu konuda daha ayrıntılı bilgi için www.armadahotel.com.tr adresindeki “DÜĞÜN” sayfalarının yanı sıra www.armadadugun.com adresindeki özel düğün sitesine bakabileceğiniz gibi iletişim ve rezervasyon için de “Armada Ziyafet Ekibi”ni aramak gerekiyor:

Tel: 0212 455 44 55, E-posta: infosatis@armadahotel.com.tr
Irmak ÖZYURT iozyurt@armadahotel.com.tr -Tel: 0212 455 44 71
Zeynep ÖZER zozer@armadahotel.com.tr – Tel:  0 212 455 44 72