22 Nisan 2009

Armada'da 29 Nisan Dünya Dans Günü Kutlanıyor...

"Armada" ve "dans"... Kuruluşundan beri İstanbul'un danslı günlerini canlandırmaya her zaman açık olan Armada kapıları, 29 Nisan 2009, Çarşamba akşamı da Uluslararası Dünya Dans Günü kutlamaları için açılıyor... "SalsaTürk" ile işbirliği içinde ve Türkiye Latin Dans Şampiyonu İsmet Müftüoğlu'nun desteğiyle düzenlenen programda "Cuban Band La Salsa"nın canlı müziği eşliğinde profesyonel dansçılardan Salsa, Tango, Grup Gösterisi, Sirtaki ve diğer sürpriz gösteriler yer alıyor...

29 Nisan 2009, Dünya Dans Günü bu yıl Armada'da büyük bir coşkuyla kutlanacak. SalsaTürk'ün Avrupa ve Dünya dans yarışmalarında ülkemizi temsil eden, Türkiye Dans Şampiyonu İsmet Müftüoğlu'nun desteğiyle hazırladığı Dünya Dans Günü Kutlama programında özel ikramlar ve sürpriz gösterilerle dans severler unutulmaz bir gece yaşayacak. Profesyonel dansçıların Küba'lı, La Salsa Orkestrası'nın ("Cuban Band La Salsa") Konuklara "Salsa", "Tango", "Jive", "Merengue" ve "Hip-Hop"a kadar kadar geniş bir yelpazede dans etme olanağı sunulacak. Katılacakların kendi dans tarzlarını yansıtan giysilerle gelmesi beklenen kutlama gecesi 20.00'de başlayıp, 01.00'e kadar sürecek.

(Giriş ücreti: Bir yerli içki, çerez ve meyva dahil 25.- TL )

Ayrıntılı bilgi ve Rezervasyon için
Armada Satış Ekibi,
Tel: 212 455 44 55
E.Posta: infosatis@armadahotel.com.tr
Toplu bilet satışı için: SalsaTurk http://www.salsaturk.com/
Etkinliğin Facebook'ta Sayfası: http://www.facebook.com/group.php?gid=61757263039
Tel: 0532 455 79 22 - 0533 385 35 34
E.Posta: salsaturk@gmail.com


UNESCO Uluslararası Dans Günü 2009 Mesajı-
Akram Khan

Dünyada herkesin bildiği, gövdelerimize ve ruhlarımıza sinmiş olan, atalarımızın veçocuklarımızın doğasında bulunan bir tek dil var. Bu çok özel gün, Uluslararası DansGünü, o dile adanmıştır.

Kendisinden bir şey öğrenmiş ve esinlenmiş olduğumuz ne kadar ilah, mürşit,büyükbaba ya da büyükanne varsa, onların hepsine adanmıştır bu gün.

Bizi ateşleyip oynatmış olan bütün şarkılara, dürtülere ve yaşanmış anlara.

Kendi yıldızı gibi kımıldayabilmek isteyen küçük çocuğa adanmıştir. Ve de ona "Zatenöyle kımıldıyorsun" diyen anneye.

Her inançtan, her renkten, her kültürden her insanın bedeni kendi geçmişiningeleneklerini günümüzdeki öykülere ve geleceğin düşlerine taşır. Bu gün o bedenlereadanmıştır.

Dansa adanmıştır bu gün. Onu sayısız lehçesine. Onun engin anlatma, değiştirme,birleştirme ve keyiflendirme gücüne

Kaynak: http://www.iti-worldwide.org/dancedaymessage.html