“Yeniden keşfedilen” hep “Amerika” iken, bu bahar Amerikalılar da İstanbul’u “yeniden keşfettiler”. Hem de “teraslar” yoluyla. “Chicago Tribune” gazetesinin, ünlü seyahat sitesi Concierge.Com genel yayın yönetmeni Peter Frank[1] ile 2007 Nisan’ında yaptığı röportaj [2] üzerine açığa çıkan bu gerçek, dünya turizm ve Türk basınında geniş yankılar buldu. Kendisinin de Türkiye'den çok etkilendiğini söyleyen Frank, özellikle teraslara kurulan bar ve restoranların yabancıları cezbettiğini kaydetti ve "Yemeklerle beraber manzara benzersiz" dedi...
İstanbul’un “kıdemli” teraslarından, sadece Amerikalı ya da dünyalı konuklar degil, öncelikle İstanbulseverler için, “İstanbul siluetini tek karede aynı yerden” seyretmenin “vazgeçilmez” mekânı Armada Teras da 2007 yazına bazı yeniliklerle giriyor...
Armada Teras’ın yaz yeniliklerinin başında bar için ayrılan bölümün genişletilerek yeniden düzenlenmesi geliyor. Teras’ın Ayasofya ve Sultanahmet yönündeki sedirli kameriyeye bu yaz için hasır koltuklar, beyaz minderler ve beyaz masalar eklendi. Yenilenen ses düzeniyle birlikte Armada Teras, İstanbulsever konuklarına bu bölümde doyasıya “akşamüstü keyfi” yaşatmayı amaçladı. Bar konuklarının içkilerine dilerlerse “Çilingir Tepsisi” de eşlik edebilecek...
Öte yandan yaz gecelerinin keyifli yemeklerine eklenen “İstanbul Mutfağını Tatma Menüsü” de, yerli ve yabancı konuklara “kararında” fakat çeşidi bol, bir lezzet demeti sunuyor. Bu menü şunları içeriyor: 8 çeşit mezeden oluşan ve geleneksel Armada tepsisinde gelen “Şefin Soğuk Çilingir Sofrası”, özel tasarım bakır kapaklı sahanla gelen Kuzu Şiş, Kuzu Pirzola, Marine Kuzu Sırtı, Filibe Köfte ve Hünkar Beğendi’den oluşan “Hünkar Sahanı”, Karışık Salata, Karışık Türk Tatlıları, Lokum eşliğinde Kahve ve Armada yapımı Likör.
İstanbul’un “kıdemli” teraslarından, sadece Amerikalı ya da dünyalı konuklar degil, öncelikle İstanbulseverler için, “İstanbul siluetini tek karede aynı yerden” seyretmenin “vazgeçilmez” mekânı Armada Teras da 2007 yazına bazı yeniliklerle giriyor...
Armada Teras’ın yaz yeniliklerinin başında bar için ayrılan bölümün genişletilerek yeniden düzenlenmesi geliyor. Teras’ın Ayasofya ve Sultanahmet yönündeki sedirli kameriyeye bu yaz için hasır koltuklar, beyaz minderler ve beyaz masalar eklendi. Yenilenen ses düzeniyle birlikte Armada Teras, İstanbulsever konuklarına bu bölümde doyasıya “akşamüstü keyfi” yaşatmayı amaçladı. Bar konuklarının içkilerine dilerlerse “Çilingir Tepsisi” de eşlik edebilecek...
Öte yandan yaz gecelerinin keyifli yemeklerine eklenen “İstanbul Mutfağını Tatma Menüsü” de, yerli ve yabancı konuklara “kararında” fakat çeşidi bol, bir lezzet demeti sunuyor. Bu menü şunları içeriyor: 8 çeşit mezeden oluşan ve geleneksel Armada tepsisinde gelen “Şefin Soğuk Çilingir Sofrası”, özel tasarım bakır kapaklı sahanla gelen Kuzu Şiş, Kuzu Pirzola, Marine Kuzu Sırtı, Filibe Köfte ve Hünkar Beğendi’den oluşan “Hünkar Sahanı”, Karışık Salata, Karışık Türk Tatlıları, Lokum eşliğinde Kahve ve Armada yapımı Likör.
Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için:
Armada Satış Ekibi
E-posta: infosatis@armadahotel.com.tr
Tel: 455 44 55 – Faks: 455 44 99