10 Ağustos 2006

2006 Yazında Armada Teras

Armada Teras, 2006 yazında İstanbul Mutfağı ağırlıklı menüsünü deniz ürünleri ile zenginleştirirken, hem şaraptan anlayanlar hem de ilgi duyanlar için bir “şarap menüsü” hazırladı. Rakıseverler ise keyiflerini artık genişletilmiş bir “Rakı Listesi” ve geleneksel “Armada Mezeleri” ile sürdürüyor...



Armada’nın yeni “Şarap Menüsü” hem bilinen ve “iddialı” markaları, hem de çok bilinmeyen, yöresel üreticilerin “özgün” üretimlerini içeriyor. Şarap içmeyi seven herkese seslenecek biçimde geliştirilen menü, şaraba ilgi duyanlar için üzüm cinsleri hakkında tat ve aromalarına göre ayrıntılı bilgiler içerdiği gibi farklı bölgelerin üzümlerinden yapılmış küçük yöresel üreticilerin özel şaraplarını da tadabilecekleri için “şaraptan anlayanları” da memnun edecek. Şaraba açılan yer bu biçimde genişlerken, Armada’nın geleneksel İstanbul mutfağı menüsüne de “Fener Kavurma”, “Deniz Ürünleri ve Lagos Şiş”, “Kiremitte Levrek”, “Ege Usulü Ahtapot Izgara” gibi deniz ürünü ağırlıklı yeni seçenekler de eklendi. Öte yandan, artan çeşitler gözönünde tutularak, Teras’ın “vazgeçilmez”lerinden olan soğuk - sıcak “Çilingir Tepsisi” ve “serpme Armada Mezeleri”nin yanına genişletilmiş bir “Rakı Listesi”nin de eşlik etmesi sağlandı.