09 Şubat 2016

Armada'da Sevgililer Günü, İstanbul Aşkı ile Eş-Anlamlı!

Bir İstanbul aşığı olan Armada Otel, 2014'den beri 14 Şubat "Sevgililer Günü"nü "İstanbul Aşkı" teması ile kutluyor...

Armada Otel, bu yıl 14 Şubat için biri gündüz, biri akşam olmak üzere 2 program hazırladı. Gündüz programı; bu özel günü, sevenleri ve aileleleri ile birlikte kutlamak isteyenler için, Marmara Denizi, Sultanahmet Camii ve Ayasofya ile çevrili Armada Teras'ta "Pazar Kahvaltısı" seçeneği. Fiyat; kişi başı 40.- TL. 


*Armada Teras’taki Pazar Kahvaltısı'nda, Armada usulü, kişiye özel semaverlerimizde demlenen tavşan kanı çaylarımız... Yöresel ürünlerden seçerek sunduğumuz, doğal ve sağlıklı kahvaltı ürünlerimizin, Armada fırınlarında hazırlanan poğaçalarımızın ve meşhur Ahırkapı şerbetimizin tadına doyamayacaksınız...*
Akşam programı ise başbaşa kalmak isteyenler için; Orkestra Elite'in canlı müziği ve Teras'ın muhteşem manzarası eşliğinde "Romantik Akşam Yemeği". Armada Teras'ta saat 20.00'de başlayacak bu akşam programının fiyatı da kişi başı 125.- TL. Aynı gece konaklamak isteyenler için Deniz Manzaralı, çift kişilik "Superior" odalar ayrıldı. Oda Fiyatı; ertesi gün "Sabah Kahvaltısı" da dahil: 200.- TL.


İstanbul, Seni Seviyorum!
Öte yandan sevgilisi olsun olmasın, İstanbul'u seven herkes, Armada Instagram hesabını takip ederek, sürpriz bir anda açılacak olan "İstanbul Aşıkları" konulu yarışmaya katılabilecek. Kazanan takipçiye, Armada Otel'de "Deniz Manzaralı Çift Kişilik Odada Konaklama", "Armada Teras"ta 2 Kişilik "Romantik Akşam Yemeği" ve ertesi gün "Sabah Kahvaltısı" armağan edilecek.

Armada Sevgililer Günü Akşam Yemeği Fiyat: 125.- TL
Menü: 
2 kişilik "Çilingir Tepsisi"nde; Soğuk Mezeler, Ara Sıcaklar (Filibe Köfte, Yaprak Ciğer, Ispanaklı Börek, Etli Pazı Dolması), Ana Yemek (Beğendili Kuzu Sırtı), Karışık Türk Tatlıları, Limitsiz Yerli İçki, Çay veya Armada Likörü eşliğinde Türk Kahvesi.