30 Nisan 2014

Armada'da Anneler Günü 2014

Armada Otel, bu yıl Anneler Günü için iki seçenek sunuyor: “Armada Teras’ta Anneler Günü Kahvaltısı” veya İstanbul’un çağdaş tenezzüh teknesi; “Armada Gezi Teknesi” ile Boğaz Turu”! Dileyenler 11 Mayıs Pazar günü her iki programa da katılabilecek.


2014 Anneler Günü’nü karada kutlamak isteyenler, Armada Teras’ta hazırlanan geleneksel Anneler Günü Kahvaltısı’na katılıyor. Teras’ın tarihi yarımada ve Marmara’ya nazır manzarası eşliğinde zenginleştirilmiş açık büfe Kahvaltı, 11.00 ile 14.00 saatleri arasında hizmet verecek ve menüye ek olarak taze sıkılmış portakal suyu, kruvasan, kek, isteğe göre yumurta çeşitleri ve sucuk da bulunacak. Teras’ta kahvaltının fiyatı KDV dahil 45.- TL./kişi. 6 yaşına kadar çocuklar ücretsiz, 7-10 yaş arası %50 indirimli.


Anneler Günü’nü İstanbul denizlerinin yeni klasiği Armada Gezi Teknesi’nde Boğaziçi turuyla kutlamak isteyenler ise saat 14.00’de Ahırkapı’dan tekneye binecekler. Teknede, hafif ikramlar olarak tatlı, meyva ve kuruyemiş var. Bu seçenekte fiyat KDV dahil, 85.- TL/kişi. Teknede 10 yaşına kadar çocukların fiyatı ise  65.- TL olacak.