27 Mayıs 2013

İstanbul’u bir de “İncesaz’’dan dinleyin!




1994’den beri sahiplenip koruyarak yaşattığımız İstanbul yaşam kültürüne saygının bir ifadesi olarak “İstanbulseverler”in buluşma noktası Armada Teras’ı bu yıl tadına doyamayacağınız bir “İncesaz” konseri ile açıyoruz.Üstelik Armada mutfağından özel “İstanbul Sokak Lezzetleri” ile… Geleneksel arabalarımızda sunacağımız “İstanbul Sokak Lezzetleri” tadımı ile başlayacak“İncesaz” konseri, yine geleneksel “gece çorbası” ikramımız ile sona erecek.



Gelin, tarihi merkezin kalbinde, Sultanahmet Camii, Ayasofya ve Marmara Denizi ile çevrili Armada Teras’ta yazı selamlarken, İncesaz’ın İstanbul’u dile getiren büyülü repertuarı eşliğinde hep birlikte keyifli bir yaz akşamı geçirelim.


İstanbul Sokak Lezzetleri Tadım Menüsü
Ayaklı Bakır Tepsilerimizde; Mısır Çarşısından Kuruyemiş Çeşitlemeleri
Seyyar Arabalarımızda; Kokoreç Ekmek, Köfte Ekmek, Nohutlu Pilav, Arnavut Ciğeri
Tezgâhlarda; Midye Dolma, Kestane Kebap
Börekçi Arabamızda; Kıymalı ve Peynirli Kol Böreği, Portakallı Bademli İrmik Helvası,
Dondurma Arabamızdan; Külahta Tahinli Dondurma,Minik Tulumba
Gece Sonu: İşkembe ve Mercimek Çorbası
İçecekler: Ahırkapı Şerbeti , Limonata ve Limitsiz Yerli İçki ve Meşrubat Çeşitleri



İncesaz Konseri - Armada Teras - 19 Haziran 2013, Çarşamba
İstanbul Sokak Lezzetleri Tadımı: 19.30
İncesaz Konseri: 21.00


Reservasyon ve Bilet Satışı: 
0212 455 44 55 - 455 44 71-72 + BİLETİX



Sayın Dostlarımız,

Armada Teras'ın 2013 yazına girişini hep birlikte kutlamak amacıyla düzenlediğimiz İncesaz konseri iptal edilmiştir.

Saygıyla duyururuz.



25 Mayıs 2013

Kasım Zoto Hakan Çelik'in Konuğuydu...

Deneyimli gazeteci Hakan Çelik, dün sabah 24 TV'deki Moderatör programında, "İstanbul'da Turizm" konusunda sohbet etmek üzere Armada Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Zoto'yu konuk etti.

İlginç saptamaların yapıldığı söyleşinin videosunu izlemek isterseniz lütfen tıklayın:
"İstanbul'da Turizm"

04 Mayıs 2013

Armada Teras'ın Dünkü Konukları: Skal İstanbul Kulübü!


SKAL İstanbul Kulübü üyelerinin geleneksel Mayıs ayı yemekli toplantısı dün Armada Teras'ta yapıldı....

Kasım Zoto'nun evsahipliğindeki yemekte Skal İstanbul Kulübü Başkanı Patrice Lepkovski, 28 Nisan Dünya Skal Günü'nün ardından, Anneler Günü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve bu yıl Ortodoks Kilisesi tarafından 5 Mayıs'ta kutlanacak olan Paskalya Yortusu'nu tebrik ederek sözlerine başladı. Başkan Lepkovski ayrıca Mayıs ayı içinde 80'ler 90'lar partisi düzenleneceğini de duyurdu.


(Fotoğraflar; Turizmde Bu Sabah tarafından çekilmiştir!)

"Skalite" isim hakkı çalışmalarının da sonuçlandığını ve markanın Skal İstanbul Kulübü adına tescil edildiği bilgisini veren Lepkovski, "Bundan sonra geçmiş ve gelecek Skalite aktivitelerinin ve oylamalarının yürütüleceği www.skalite.com.tr alan adını 5 yıl süreyle kullanacağız" dedi.

Turizm eski Bakanı, TURAD Başkanı Bahattin Yücel, Marmaray kazıları sırasında İstanbul tarihinin günümüzden 8 bin 700 yıl öncesine dayandığının kanıtlandığına dikkat çekti. Yücel,

"Likos nehrinin ki biz ona Bayrampaşa nehri diyoruz, Marmara Denizi'ne karıştığı yerde büyük bir deprem ve tsunami etkisiyle günümüzde önemli sayılabilecek neolotik çağın başlangıcından hiç bozulmadan kalabilmiş kandiller, ahşap savunma aletleri, kürekler ve 8 tane de mezar çıktı. Olağanüstü bir durumla karşı karşıya kaldık. Ben bunun İstanbul'da petrol bulunmasından daha önemli olduğunu düşünüyorum. Burada birşeyler yapılması gerektiği fikrini ortaya attım ve Samatya'da yenilikler yapmaya başladık. Yeniliklerle işletmelerin satışları yüzde 600 arttı" dedi.

Skal International Dünya eski Başkanı Hülya Aslantaş'ın doğum gününe denk gelen Mayıs ayı öğle yemeği, bu ay içinde doğan üyelerin doğum günü pastasının kesimi ve Boyut Yayın Grubu tarafından yayımlanan "Samatya" kitabının konuklara hediye edilmesiyle sona erdi.

Ayrıntılı haber ve diğer fotoğraflar için bkz. Turizmde Bu Sabah

02 Mayıs 2013

Annelerin Gönlünü Almak Hediyelerin En Güzeli.

Anneler Günü'nde vereceğiniz en güzel hediye, O'na vakit ayırarak gönlünü almak olacaktır! Birlikte geçireceğiniz zamanın, mutlu bir anıya dönüşmesini sağlamaktan daha anlamlı ne olabilir?



Anneler Günü'nde annenize güzel bir sürpriz yapıp, Marmara Denizi, Ayasofya ve Sultanahmet Camii'nin muhteşem manzarası ile çevrili Armada Teras'ta harika bir sabah kahvaltısıyla güne başlamaya ne dersiniz?

Biz, Teras'ı bu 12 Mayıs'da da 11.00-14.00 saatleri arasında "Annelerle Pazar Kahvaltısı"na ayırdık, sizin ailenizi de ağırlamaktan mutlu olacağız.

12 Mayıs Armada Teras'ta Anneler Günü Kahvaltısı 
Saat: 11.00 - 14.00 arası Fiyat: Kişi başı 40 TL
(12 yaşından küçük çocuklar %50 indirimli)

İletişim ve Rezervasyon: 
etkinlik@armadahotel.com.tr l 0212 455 44 72