13 Mart 2009

Armada Otel Yenilendi!

1994'ten beri hizmette olan Armada Otel, 2009'un ilk aylarındaki küresel durgunluktan yararlanarak gerek altyapısını gerekse iç dekorunu köklü biçimde yeniledi. Armada, tarihi yarımadada bir "şehir oteli" ve İstanbullu'ların buluşma merkezi olarak sevilen kimliğini korurken, yaklaşık bir ay süren yenileme çalışmaları sonunda çok daha konforlu ve çekici hale geldi...

Armada'nın yenilikleri arasında en belirgin olanlar şöyle:

Kişiye Özel İklimlendirme: Havalandırma tesisatı tümden değiştirildiğinden, Armada konukları, artık mevsimsel merkezi ayarlamadan bağımsız olarak, odalarının sıcaklığını dilediğince ayarlayabilecek. Yeni sistemde odalara daha çok taze hava yönlendirilmekte.

"De-Luxe" ve "Superior" Odalar: Talep edilen konfor ve konuma göre, tamamen deniz manzaralı ve daha geniş "De-Luxe", deniz ve tarihi yarımada manzaralı "Superior" odalar hazırlandı. Yeni odalarda zeminler parke kaplandı, oturma bölümleri antik halılar, Türk-Osmanlı kültür mirasının örneklerinden tablolar ve fermanlarla süslendi. Banyoları mermer kaplanarak, yağmurlamalı duş sistemi getirildi. Bütün odalarda ücretsiz kablosuz İnternet bağlantısı, kasa, mini-bar, televizyon, saç kurutma makinesi, doğal temizlik malzemelerine ek olarak özel dokuma bornoz ve terlik, sabahlık, çay-kahve tepsisi ve su ısıtıcıları eklendi.



Havuzlu Kahve ve Sedirli Köşe: Armada giriş katında, konukları karşılayan kaplumbağalı mermer havuzdan adını alan Havuzlu Kahve'deki dinlenme köşesi tamamen yenilenerek, pirinç mangalı, mermer sehpaları ve antik halısıyla daha doğulu, daha çekici bir "Sedirli Köşe" oldu.



Armada SERA: Yazın Teras'tan vazgeçemeyenlerin, serin havalarda ağırlandığı Armada SERA artık daha geniş, daha ferah bir ortamda hizmet verecek. Alanı genişletilerek limon, mandalina ağaçları gibi bitkilerden oluşan canlı dekoru güçlendirilen SERA'ya geniş ve nitelikli Türk şaraplarından oluşan bir şarap mahzeni de eklendi.



Ahırkapı Lokantası / Armada SALON: İstanbullu'lara, İstanbul yaşamını yeniden yaşatan sivil Cumhuriyet Baloları, Tango akşamları, kültür sanat etkinlikleri, dans atölyeleri, konserler, tiyatrolar, sivil toplum kuruluşlarının buluşma, kutlama, anma törenleri, yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler ve yerli yabancı binlerce konuğun yemek yediği "Ahırkapı Lokantası", kullanıcılarından gelen talebin çeşitliliğine kendini uyarlayarak, artık çok amaçlı "Armada SALON" olarak hizmetini sürdürecek.


Bu alanın da ses ve ışık düzeni, havalandırma sistemi yenilendi.
Resimlerin yüksek çözünürlüklü halleri için üzerlerine tıklayınız.


İletişim
Armada Satış Ekibi Tel: 0212 455 44 55
E-posta:infosatis@armadahotel.com.tr
Ayrıntılı bilgi için:
Irmak ÖZYURT iozyurt@armadahotel.com.tr -Tel: 0212 455 44 71