31 Mart 2006

25. İstanbul Film Festivali

25. Uluslarararası Istanbul Film Festivali başlıyor...

25. Uluslararası İstanbul Film Festivali, 31 Mart Cuma akşamı saat 20.30’da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek Açılış Töreni’yle başlıyor.

Sunuculuğunu Meltem Cumbul’un üstlendiği 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nin Açılış Töreni boyunca Sertap Erener ve Kerem Görsev izleyicilere sahnede film müziklerinden derlenmiş şarkılarıyla renkli bir program sunacak.

25. Uluslararası İstanbul Film Festivali Açılış Töreni Fransa Turizm Bakanı Léon Bertrand ve TC Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’ın konuşmaları ile başlayacak. Tören öncesinde saat 19.30’da Lütfi Kırdar / Topkapı A Salonu’nda iki bakanın katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek.

Törende ayrıca 25. Uluslararası İstanbul Film Festivali’nin Festival Sponsoru AKBANK ile Festivalin diğer destekçilerine İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından birer teşekkür plaketi sunulacak. Törenin ardından Festivalin açılış filmi olan, Fransız yönetmen Christian Carion’ın Ateşkes / Joyeux Noël adlı filmi gösterilecek.
Festival Programı için tıklayınız:

http://www.iksv.org/film/index.asp