17 Kasım 2003

2004'e Tarihi Yarımadada Nasıl Girildi!

Vee... 2004'e böyle girildi:

Önce Ahırkapı Romanları çalmaya başladı... Geleneksel 2004 meşalesi yakıldı...

Yeni Yıla Türkiye'de, İstanbul'da, Tarihi Yarımadada girmeyi tercih eden yüzlerce Avrupalı konukla birlikte coşuldu...
Nice mutlu yıllara...
Tam 24.00'de özel havai fişek gösterimiz başladı...


Yasin Ocakoğlu'nun objektifinden Armada'dan 2004'e giriş hazırlıkları:

Salonlar böyle hazırlandı...

Geleneksel Armada nahılının bir benzeri dış cepheye yerleştirildi!



Armada’nın, “2004 Yılbaşı Menüsü”
Soğuk Armada Mezeleri

Çerkez Tavuğu, Fava, Zeytinyağlı Dolma, Fasulye Pilaki, Haydari,
Ahtapot Salata, Patlıcan Şakşuka, Beyaz Peynir
Sıcak MezelerPeynirli Muska Böreği, Ispanaklı Sigara Böreği,
Minik Köfte, Deniz Mahsulleri Güveç
Yılbaşı Hindisi
Portakal Soslu ve İç Pilavlı Hindi Dolması ve Ahırkapı Salatası
Tatlı“Ortaya” Meyve Tabağı, “Herkese” Çikolata Soslu Şam Fıstıklı Parfe
Gece Çorbası


Yılbaşı Eğlenceleri 2 farklı mekânda ve tonda:
“ÇOK NEŞELİ”: Ahırkapı Lokantası’nda Yılbaşı Eğlencesi
Orkestra, Romanlar, Dansöz, DJ
“DAHA SAKIN ve ROMANTIK”: Armada Sera'da Yılbaşı Gecesi!2 kişilik canlı müzik, Romanlar, Dansöz
Tam 2004'e girerken: ARMADA TERAS'TA ÖZEL HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ !

Yeni Yılın ilk günlerini Tarihi Yarımada’yı gezerek de karşılayabilirsiniz!

Konaklama, program, kahvaltı ve kdv dahil “Yılbaşı Paketleri”
2 Gece Konaklayın, 1 gece ödeyin ve Ahırkapı Lokantası'nda Yılbaşı Eğlencesi’ne katılın!


Yer ayırtmak ve ayrıntılı bilgi için:Armada Satış Ekibi - Tel: 0212 638 13 70 –78 Faks: 0212 518 50 60
e-posta: zkelebek@armadahotel.com.tr